Skip to content
Gratis verzending vanaf € 59 euro
Voor 16 uur besteld de volgende dag in huis
Onze klanten waarderen ons met een 4,7 van de 5 sterren *****

HULP? BEL/WHATSAPP NAAR 013 583 53 73

TOP 10 MEEST GESTELDE VRAGEN OVER HET HARSSEN: JOUW ULTIEME GIDS VOOR EEN GLADDE HUID

     

 

Harsen is een van de meest populaire methoden om een gladde, haarvrije huid te krijgen. Of je nu een ervaren harsprofessional bent of voor de eerste keer gaat harsen, er zijn altijd vragen! In deze blog behandelen we de top 10 meest gestelde vragen over harsen om je de kennis en het vertrouwen te geven voor een succesvolle harservaring.

 

HOE LANG MOET MIJN HAAR ZIJN VOORDAT IK GA HARSSEN?

Voor optimale resultaten, minimaal een 0.6mm lang. Door de was effectief aan het haar te laten hechten, verloopt het verwijderingsproces soepel en efficiënt. We raden ook aan dat klanten minstens twee weken wachten met harsen als ze hebben geschoren.

 

 

 

DOET HARSSEN PIJN?

De pijntolerantie verschilt van persoon tot persoon. Over het algemeen wordt harsen echter beschreven als een snelle en zeer tolerante ervaring. Het kiezen van een ervaren harsprofessional en een hoogwaardig harsproduct, zoals Depilflax of onze Zwitserse hars minimaliseert mogelijk ongemak.

 

HOE VAAK MOET IK ME LATEN HARSSEN?

Over het algemeen wordt aanbevolen om elke 4 - 6 weken te harsen, afhankelijk van je haargroeicyclus. Regelmatig harsen kan leiden tot fijnere en minder dichte haargroei na verloop van tijd. We raden aan om zelfs in de winter elke 4 - 6 weken te harsen

 

 

KAN IK THUIS HARSEN, OF MOET IK NAAR EEN PROFESSIONELE SALON?

Hoewel we thuis harskits aanbieden, is het raadzaam om professionele diensten in een salon te zoeken. Professionals hebben de expertise om een soepelere en minder pijnlijke ervaring te garanderen. Wat moet ik doen om me voor te bereiden op een harsessie?

Exfolieer het gebied 24 - 48 uur voor je afspraak om dode huidcellen te verwijderen, ingegroeide haren te voorkomen en de huid goed voor te bereiden op de behandeling. Vermijd het aanbrengen van oliën op de dag van je hars, omdat dit de hechting van de was kan verstoren. We raden ook aan om je huid voorafgaand aan de behandeling te hydrateren om te helpen bij het voorkomen van ingegroeide haren en haarbreuk.

 

IS HARSSEN VEILIG VOOR ALLE HUIDTYPES?

Harsen is veilig voor alle huidtypes, maar mensen met een gevoelige huid kunnen kiezen voor een onze zwitserse hars deze is extra zacht voor de huid! Informeer altijd je harsprofessional over eventuele huidaandoeningen of allergieën voor je sessie.

 

KAN IK HARSEN TIJDENS MIJN MENSTRUATIECYCLUS?

Absoluut! Je hoeft alleen een tampon, cup of schijf te gebruiken om de behandeling te kunnen ontvangen. Let wel op dat je gevoeliger kunt zijn tijdens het harsen tijdens je menstruatie. Als je je niet prettig voelt bij het harsen tijdens je menstruatie, hoef je alleen maar je afspraak met je harsprofessional te verzetten! Sommige vrouwen vinden harsen ongemakkelijk tijdens de menstruatie vanwege verhoogde gevoeligheid, dus communiceer je voorkeuren met je harsdeskundige.

 

VEROORZAAKT HARSSEN INGEGROEIDE HAREN?

Hoewel er bij elke ontharingsmethode een risico op ingegroeide haren bestaat, helpt een goede exfoliatie voor en na het harsen om dit te minimaliseren. Regelmatige exfoliatie bevordert een gezonde, stralende huid en vermindert de kans op ingegroeide haren! Het is ook belangrijk op te merken dat uitgedroogde en droge huid ervoor kan zorgen dat het haar broos wordt, waardoor het meer vatbaar is voor breuk bij het harsen. Dit resulteert op zijn beurt in ingegroeide haren en bacteriegroei die leidt tot acne. Daarom is het zo belangrijk om je huid dagelijks te hydrateren!

 

KAN IK HARSEN ALS IK ZWANGER BEN?

Harsen wordt als veilig beschouwd tijdens de zwangerschap, maar sommigen kunnen een verhoogde gevoeligheid ervaren. Het is essentieel om je harsprofessional op de hoogte te stellen van je zwangerschap voor een comfortabele ervaring.

 

HOE KAN IK MIJN HUID KALMEREN NA HET HARSEN?

Na je sessie raden we altijd nazorg voor het harsen aan. Vermijd gedurende ten minste 24 uur na het harsen het doen van lichamelijke oefeningen, sauna's, stoom, strakke kleding en seksuele activiteit om irritatie te voorkomen. Voor meer informatie over hoe je

WAT IS DE BESTE WAS OM TE GEBRUIKEN VOOR ONTHARING?

Dit komt natuurlijk uiteindelijk neer op persoonlijke voorkeur en wat je het meest effectief vindt om te harsen. Cirene Cosmetics biedt een breed scala aan hoogwaardige harsproducten waarmee je moeiteloos kunt harsen. Probeer een van de best verkochte producten en ontdek waarom Schoonheidsspecialisten over de hele wereld met onze producten werken

 

We hopen je te empoweren met de kennis die nodig is voor een succesvolle en comfortabele harsreis. Of je nu een ervaren harsveteraan bent of voor de eerste keer gaat, het omarmen van de juiste behandelingsmethoden zorgt voor een positieve ervaring en zijdezachte resultaten.

Prev Post
Next Post

Thanks for subscribing!

This email has been registered!

Shop the look

Choose Options

Edit Option
this is just a warning
Login
Winkelwagen
0 items
0%