SERUMS: RESULTAAT GERICHTE CONCENTRATEN!

De serums van Swissdermyl zijn de top in huidverzorging. De geavanceerde kwaliteitsingrediënten dringen gedoseerd in de diepere lagen van de huid door. Omdat ze snel door de huid worden opgenomen, zijn de Swissdermyl serums uitermate effectief als ze onder een masker of crème worden aangebracht. Of breng de serums aan op een vochtige huid en masseer ze enige minuten in. Voor gebruik thuis worden ze ‘s morgens en ‘s avonds aangebracht, eventueel onder een crème zodat de klant zelf de conditie van haar huid onder controle heeft.

Serum Firming

Dit rijke serum verhoogt de spankracht van de huid en voorkomt een voortijdige huidveroudering door schade van vrije radicalen en het stimuleert de celvernieuwing. De hoogwaardige formule strijkt rimpels glad en onderhoudt de stevigheid en veerkracht van de huid.

• Ingrediënten: Cell’Energin®, rode algen, Ginseng- extract, Vitamine A, huidaanspannend bestanddeel

BESTEL NU

Serum Skin Renewing

Hernieuwde structuur en ontvankelijkheid voor de huid! Dit serum reactiveert het natuurlijke peelingproces van de huid. Het verfijnt de huidkorrel, strijkt rimpels glad en vervaagt pigmentvlekken.

• Ingrediënten: Cell’Energin®, Fruitzuren (Citroen, Druiven, Passievrucht, Ananas) en Glycolzuur.

BESTEL NU

Serum Balancing

Dit balancerende serum brengt de talgproductie van de huid weer optimaal in evenwicht. Het maakt de opperhuid gezond en verzacht en kalmeert een geïrriteerde huid.

• Ingrediënten: Cell’Energin®, Extracten van Salie, Algen, Grote Klis, Vitamine B6, Propolis, Salicylzuur

BESTEL NU

Serum Eye Contour

Dit milde verzorgende serum voor de tere oogcontouren strijkt rimpels, fijne lijntjes en kraaienpootjes perfect glad. Het verzacht de gevoelige huid rondom de ogen en vermindert donkere kringen.

• Ingrediënten: Cell’Energin®, Extracten van Kaasjeskruid en Korenbloem, Tarweproteïnen, Hydrolyse Elastine.

BESTEL NU

Serum Multi Vitaminen

Dit zeer vitaminerijke serum gaat het verschijnen van rimpels en fijne lijntjes actief tegen en beschermt de huid krachtig tegen de invloeden van vrije radicalen. Het rijke serum ondersteunt de hydratatie van de opperhuid en verbetert de celstofwisseling.

• Ingrediënten: Cell’Energin®, Extract van zoete sinaasappel, Vitamines A, B5, B6, C, E en F.

BESTEL NU

Serum Sensitive

Dit kalmerende serum verzacht roodheid en voorziet de huid van essentiële voedende en verzachtende werkstoffen voor een betere weerstand tegen schadelijke externe invloeden. Ook ideaal na het ontharen van de bovenlip.

• Ingrediënten: Cell’Energin®, Extracten van Paardenkastanje, Ruscus, Algen, Toverhazelaar, Bisabolol, Vitamines A en E.

BESTEL NU

Eye Zone Intensice Care (balsem)

Deze verzachtende, voedende en kalmerende balsem voor de tere oogcontouren geeft opnieuw veerkracht aan de kwetsbare zone rondom de ogen. De fluweelzachte textuur strijkt rimpels , fijne lijntjes en kraaienpootjes glad en vervaagt wallen onder de ogen.

• Ingrediënten: Cell’Energin®, Extracten van Aloë Vera en Echinacea, Algen, plantaardige proteïnen, Vitamine B5, Korenbloemwater.

BESTEL NU

Elastine Ampullen (Huidverstevigend)

Helpt bij het herstel van de elasticiteit en soepelheid van de verslapte huid en om de vorming van rimpels te voorkomen.

• Ingrediënten: Elastine

BESTEL NU