UITERST MODERNE MILKS EN LOTIONS

De milde en uiterst moderne milks en lotions van Swissdermyl zijn zeer plezierig in gebruik. Swissdermyl is speciaal ontwikkeld om de huid te beschermen en verzorgen. De compacte en geavanceerde serie is voorzien van efficiënte oplossingen om de moderne huid die verzorging te geven die op dat moment nodig is. Geniet van de verfijnde geuren, een zachte glans op het huidoppervlak … en de wetenschap dat de biochemici van Swissdermyl crèmes hebben ontwikkeld, waar u op kunt vertrouwen.

Milde Reinigingsmilk

Een rijke crèmeachtige milk voor de dagelijkse reiniging van de normale tot droge huid. Verwijdert make-up in alle zachtheid en voorziet de huid van hydraterende en verzachtende, actieve werkstoffen. Breng de milk aan op de huid, wrijf het zachtjes uit met de vingertoppen en gebruik de Milde Reinigingslotion om de milk te verwijderen.

• Ingrediënten: Cell’Energin®, Hydroviton®, Jojobaolie, Extracten van paardenkastanje en Aloë Vera

BESTEL NU

Milde Reinigingslotion

Deze alcoholvrije lotion reinigt en toniseert de huid zo mild dat het vochtgehalte van de bovenste huidlagen intact blijft. Verfrist en herstelt de huid, maakt de huid goed ontvankelijk voor onmisbare actieve werkstoffen.

• Ingrediënten: Cell’Energin®, Hydroviton®, Calendula, Extracten van Kaasjeskruid, Kamille

BESTEL NU

Balancing Reinigingsmilk

Reinigt de vette of gecombineerde huid op een zijdezachte wijze. Herstelt het evenwicht van de functies van de opperhuid. Breng de milk aan op de huid en maak hem schuimend met de vingertoppen en gebruik de Balancing Reinigingslotion om de milk te verwijderen. Dagelijks gebruik voorkomt bacteriële verspreiding.

• Ingrediënten: Cell’Energin®, Hydroviton®, Extracten van Iris, Paardenstaart, Aloë Vera, Toverhazelaar en Salie.

BESTEL NU

Balancing Reinigingslotion

Deze alcoholvrije Balancing Lotion zuivert de vette huid en verkleint de poriën. Vervolledigt de werking van de Balancing Reinigingsmilk en verfrist. Maakt tevens de huid goed ontvankelijk voor onmisbare actieve werkstoffen.

• Ingrediënten: Cell’Energin®, Hydroviton®, Salie, Komkommer, Jojobaolie, Aloë Vera.

BESTEL NU

Bio Gel Reinigende Gel

De zuiverende Bio Gel is de perfecte reiniging voor vette en gecombineerde huidtypen. De mild schuimende gelformule verwijdert het talgoverschot en voorkomt de groei van bacteriën die voor de puistjes zorgen. Kalmeert en verzacht de opperhuid. Maak de huid vochtig met een beetje water, breng de Bio Gel aan en masseer licht in. Verwijder met water.

• Ingrediënten: Cell’Energin®, Rozemarijn, Salie.

BESTEL NU

Enzyme Peeling

De soft peeling is geheel vernieuwd! In deze nieuwe formule is de structuur dunner en zijn de korreltjes fijner waardoor de werking van de enzyme peeling nog meer effect heeft.
Peelingcrème met fruitenzymen geschikt voor ieder huidtype. Deze perfecte peeling zorgt voor een diepgaande reiniging van de opperhuid. Het verwijdert dode cellen effectief in alle zachtheid en maakt de huid zichtbaar en voelbaar glad en goed ontvankelijk voor de overige verzorging. De peeling is ook uitermate geschikt voor de rijpe huid, bij ouderdomsvlekken en pigmentatiestoornissen. De enzyme peeling heeft herstellende eigenschappen die zorgen voor een gezonde huid.
Voor gebruik goed doorroeren met de spatel aub.

• Ingrediënten: Papaya, Ananas, Vitamines A, B5 en C, Allantoïne.

BESTEL NU

Scrub/Gommage met Korrel

Deze milde scrub met fijne scrubkorreltjes is met name geschikt voor de normale huid. Deze reinigt de huid diepgaand, verfijnt de huidkorrel, vernauwt de poriën en stimuleert de celvernieuwing.

• Ingrediënten: Kaasjeskruid- extract, zoete Amandelolie.

BESTEL NU