EFFICIËNTE OPLOSSINGEN VOOR DE MODERNE HUID

De geavanceerde serie Swissdermyl Gezichts-behandelingen is voorzien van efficiënte oplossingen voor de moderne huid. Het uitgebreide aanbod voorkomt en herstelt beschadiging door schadelijke invloeden. De instituutbehandelingen stimuleren de celvernieuwing van binnenuit. De krachtige anti-age werking van de ingrediënten zorgt voor een aanzienlijk verbeterde huidkwaliteit.

Phyto Masker

Een weldadig algen “peel-off” masker met essentiële oliën. Terwijl het masker in een gel verandert, worden de ingrediënten uit witte algen, het essentiële oliecomplex en grote hoeveelheden hydraterende bestanddelen, rijk aan Aloë Vera, in de huid gesluisd door een”osmose” techniek. Het Phyto Masker dat zacht blijft, wordt als een geheel afgenomen en zorgt voor een ontspannen, frisse en stevige huid.

• Ingrediënten: Algen, Calcium,  Arginine is een aminozuur om vocht te reguleren , sporenelementen

Speciale Aanbieding: Phyto Algenpoeder Box met 10 individuele sachets, 1 Phyto Complex Olie en een gebruiksaanwijzing.

GEBRUIKSAANWIJZINGBESTEL NU

Lifting Masker

De elastine- en collageenvezels, die het micro-fijne net vormen en die de huid haar soepelheid en elasticiteit geven, verliezen langzaamaan hun spankracht. De dieper liggende weefsels degenereren, terwijl het gelijktijdig tot een verlies aan spiermassa lijdt. De algehele verslapping is het eerste bij wangen en de (onder) kin herkenbaar. Als een echte biologische lifting verleent dit masker de weefsels nieuwe spankracht, verstevigt de onderhuidse spieren en verfijnt de verwijde poriën.

GEBRUIKSAANWIJZINGBESTEL NU

Collageen Vliesmasker

De zeer effectieve en hydraterende Swissdermyl Collageenvliezen verstevigen en voeden de huid intensief en herstellen de elasticiteit. Met een structuur die overeenkomstig is aan die van hydrofiele moleculen, die het watervasthoudende vermogen van de huid verhogen, zorgen ze voor een langdurige hydratatie van de huidlagen. De huid krijgt zo een aanzienlijke oppepper en ziet er direct stralend en helder uit. Door het aanbrengen van een serum hebt u voor ieder huidtype de optimale verzorging!

GEBRUIKSAANWIJZINGBESTEL 1 STUK

Speciale Collageenvlies Aanbieding wanneer u per 10 stuks afneemt.

BESTEL 10 STUKS

Perfect Lift

Een masker met een optimaal liftend effect voor een stralende, frisse en jeugdige huid! Voor het direct aanspannen, verstevigen en herstellen van de opperhuid. De Perfect Liftbehandeling is zo “perfect” omdat het masker reeds is geimpregneerd met verstevigende en hydraterende extracten. Ook de uitsparingen zijn al aangebracht. Bij voorkeur te gebruiken in combinatie met het Lifting Serum.

GEBRUIKSAANWIJZINGBESTEL NU

Vitamine-C Masker

Vitaliserende ‘peel-off’ behandeling, die de huid voelbaar én zichtbaar meer energie geeft! De formule combineert algen extracten met pure Vitamine C. Dit vitaminerijke masker is speciaal ontwikkeld als krachtige ‘energieboost’ voor de vermoeide, gedehydrateerde en doffe huid.
Deze specifieke verzorging, die u gebruikt in combinatie met het Multi-Vitamine Serum, is in staat om de huid effectief te stimuleren en haar weer stralend voor de dag te laten komen!

GEBRUIKSAANWIJZINGBESTEL NU

Thermo Masker

Modellerende, zelfverwarmende behandeling. Regelrechte ‘schok-behandeling’ om de vitale functies van de huid te activeren. Naast het intensief hydraterende effect zijn er nog veel meer positieve resultaten. Deze formule is onderverdeeld in 3 stappen, te weten het aanbrengen van een serum, het aanbrengen van een crèmemasker en tot slot het automatische verwarmende, modellerende masker. Geschikt voor ieder huidtype afhankelijk van de serums en crèmemaskers die gebruikt worden.

GEBRUIKSAANWIJZINGBESTEL NU