MILDE CRÈMES EN MASSAGE CRÈMES

Cosmetica uit Zwitserland staat over de gehele wereld bekend om de doeltreffendheid en kwaliteit. Door het gebruik van de krachtigste formules is Swissdermyl het toppunt van moderne cosmetische prestaties.
Onderzoek, kwaliteitsingrediënten en zorg voor de schoonheidsspecialist zijn altijd het kenmerk geweest van de Laboratoires Swissdermyl. De hoogwaardige crèmes zijn bovendien verrijkt met Cell’energin® voor optimale dagelijkse bescherming en nachtelijk herstel.

Nourishing Crème

Deze intensief voedende crème is speciaal ontwikkeld om de rijpe of droge huid rijkelijk te voeden. Deze romige crème levert effectieve voedende en herstellende werkstoffen, die onmisbaar zijn voor een gladde, stevige en veerkrachtige huid. Een aanzienlijke huidverbetering is al na een week duidelijk zichtbaar.

• Ingrediënten: Cell’Energin®, Mucopolysachariden, Bernagieolie, Vitamines A en E.

BESTEL NU

Firming Crème

Rijk aan rode algenextract en met intensieve anti-aging power hydrateert, verzacht en herstructureert deze rijke verzorging de opperhuid. Dankzij macadamiaolie en de vitamines A en E werkt deze crème onmiddellijk om huidverslapping actief te bestrijden. Verrijkt met een krachtig huidaanspannend bestanddeel en CELL’ENERGIN® wordt de huid onmiddellijk verstevigd en krijgen de gelaatscontouren een opvallend jeugdige uitstraling!

• Ingrediënten: Cell’Energin®, Macadamianootolie, Vitamine A,E en C, Natriumhyaluronaat

BESTEL NU

Hydro Sensitive Crème

Dankzij een rijke cocktail van krachtige actieve bestanddelen, te weten CELL’ENERGIN, de vitamines A en E en plantenextracten (Toverhazelaar), beschermt deze verzorging de opperhuid tegen externe invloeden en voorkomt de tekenen van huidveroudering. Het toegevoegde hyaluronzuur in combinatie met de kamille hydrateert, regenereert en verzacht de huid optimaal voor een uiterst comfortabel huidgevoel. Geschikt voor de zeer gevoelige huid.

• Ingrediënten:Cell’Energin®, Extracten van de Toverhazelaar, Bisabolol, Allantoïne, Vitamines A en E.

BESTEL NU

Hydro Vitale Crème

Deze intensief hydraterende crème voorziet de huid van een concentratie van actieve hydraterende en voedende elementen. Brengt de huid in evenwicht en beschermt haar langdurig. Deze fluweelzachte crème vormt tevens een ideale basis voor make-up!

• Ingrediënten: Cell’Energin®, Jojobaolie, Vitamines A en E, Extracten van Mimosaschors, Algen.

BESTEL NU

Balancing Crème

Deze crème voor de gemengde en vette huid is een Multi-actieve verzorging, bestaande uit een combinatie van plantenextracten (Mimosa, Aloë, Beuk) en een vitaminecomplex. De uitgekiende, balancerende formule zorgt voor een langdurige bescherming en hydratatie van de opperhuid en draagt bij aan het optimale evenwicht van de natuurlijke huidfuncties.

• Ingrediënten: Cell’Energin®, Extracten van Aloë Vera, Kamille, Natriumhyaluronaat, Vitamines A en E

BESTEL NU

Skin Renewing Crème

Specifieke crème om de zichtbare tekenen der tijd effectief te vervagen. De samenstelling op basis van fruitzuren elimineert in alle zachtheid dode cellen, terwijl het maritieme DNA de celvernieuwing herstelt en krachtig stimuleert. De textuur van de huid wordt soepeler, zichtbaar gladder, zachter en pigmentvlekken worden beduidend minder zichtbaar.

• Ingrediënten: Cell’Energin®, Fruitzuren, maritiem DNA, Vitamines A, C en E.

BESTEL NU

Gezichtsmassage Crème

Een zeer prettige massagecrème om mee te werken! Het juiste evenwicht qua vetstoffen voorkomt een te snelle opname door de huid en zorgt tevens voor het perfect soepel glijden van de handen en vingertoppen over de huid. Deze massage crème is zeer geliefd vanwege de heerlijke geur en aangename textuur. Voor een doeltreffende massage!

• Ingrediënten: Hyaluronzuur, Collageen, Allantoïne, Extracten van Kaasjeskruid en Calendula.

BESTEL NU